Nettverk

Nettverket er infrastrukturen for IT-løsningene i din bedrift. Enten det er lokalt nettverk eller internettlinjene mellom avdelinger eller hjemmekontor, er stabilitet og oppetid en forutsetning for god drift og kommunikasjon.

Enten du trenger hjelp til oppsett eller drift av dine nettverk så har vi lang erfaring og kan bistå deg med dine nettverksutfordringer.

Switcher (Core, distribusjon og edge) og routere

Nettverket er kjernen i din infratuktur. Et robust nettverk som er planlagt for fremtiden, er basen for en stabil og skalerbar tjeneste.

Økende bruk av "Always-On" stiller høyere krav til sikkerhet, ytelse, stabilitet og skalerbarhet.

Nordlo Sarpsborg har lang erfaring med planlegging, implementering, utvidelse og drift av infrastuktur hos små og store kunder.

WiFi / Trådløse nettverk

Enten det er ansatte eller besøkende forventer brukerne stabil trådløs nettverkstilgang (WiFi) samme hvor de befinner seg i lokalene. For å oppnå en tilfredsstillende løsning kreves god plassering av utstyr, men også valg av riktige routere og aksesspunkter. Sikring av det trådløse nettet er også en selvfølge for å beskytte bedriften og brukerne mot angrep. Nordlo Sarpsborg hjelper deg med både planlegging, montering og korrekt sikring av trådløse tilganger.

Kommunikasjonslinjer og Internett aksess

Flere og flere bedrifter flytter applikasjoner og lagring som tidligere var lagret på lokale servere og PCer til skyen. Dette forutsetter høy hastighet på internett for å fungere optimalt. Med fiber vil bedriften få dekket nåværende og fremtidige kapasitetsbehov samtidig som man får bedre stabilitet og reduserer sårbarheten dramatisk.

Bruksområdet avgjør hvilken kapasitet og hastighet dere trenger. Det er uansett enkelt å oppgradere båndbredden ved endrede kommunikasjonsbehov. Nordlo Sarpsborg leverer fiber fra GlobalConnect med eget landsdekkende fibernett.

Jeg svarer på dine IT-spørsmål

Kontakt oss
IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer