IT-drift

Hos Nordlo Sarpsborg har vi lang erfaring med å ta oss av våre kunders IT-drift. Vi tar ansvaret for alt av oppsett av servere og software til operative tjenester som oppfølging av antivirus og andre sikkerhetsløsninger. Enten det er lisenser eller hardware så har vi løpende kontroll og sørger for en oversiktelig og forutsigbar IT-hverdag.

PRTG overvåking og monitorering av utstyr og tjenester

Nordlo Sarpsborg benytter PTRG til overvåkning av servere og nettverk. Overvåkingen gir oss mulighet til å oppdage og rette potensielle feil i forkant av eventuelle hendelser. Nordlo Sarpsborg jobber proaktivt for å opprettholde høyest mulig oppetid for våre kunder. Nordlo Sarpsborg leverer også PRTG som en tjeneste på månedsbasis til kunder med egen IT-løsning. Dette gir kunden tilgang til å følge med på sine IT-løsninger via overvåkningsskjermer.

Driftstjenester- og avtaler

Mange bedrifer har ofte bare en ansatt som har fått IT-ansvaret. Nordlo Sarpsborg tilbyr løpende driftstjenester som gir deg tilgang til et team med høy kompetanse som til stadighet holder seg oppdatert. De forskjellige driftsavtalene gjør at du har kort vei til ressurser og de siste sikkerhetsløsningene.
Driftsavtaler kan skaleres opp og ned ettersom du ansetter eller behovet for løsninger endrer seg. Du vil i så fall få en trygg og forutsigbar løsning som er enkel å forholde seg til.

Jeg svarer på dine IT-spørsmål

Kontakt oss
IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer