Datarom

Trenger du et datarom for trygg og stabil oppbevaring av servere lokalt kan vi hos Nordlo Sarpsborg hjelpe. Vi har designet, bygget, oppgradert og flyttet hele datarom. Vi benytter produkter fra kjente leverandører som Microsoft, Citrix, Lenovo, Cisco, IBM og VMware.
Dette gjør at vi kan tilby sikre og skalerbare hybride plattformer som dekker små til store IT-behov.

Server

Nordlo Sarpsborg har benyttet servere fra Lenovo i en årrekke. Vi har sertifiserte selgere og tekniske konsulenter som kjenner Lenovo sine produkter ut og inn.

Lenovo har en bred portefølje av server produkter og ikke minst et velfungerende supportapparat. Denne kombinasjonen gjør at du får en forutsigbar og sikker IT-hverdag.

Lagringsløsninger

Hos Nordlo Sarpsborg er vi alltid ute etter leverandører med stabile og driftsikre løsninger. Etter å ha samarbeidet med Lenovo og IBM i mange år er vi trygge på at datalagrings løsningene de leverer er gode valg for våre kunder. IBM og Lenovo har år etter år bevist at de tilbyr driftssikre og stabile løsninger med et godt service- og supportapparat. Våre teknikere har lang erfaring og er sertifisert for installasjon og drift av IBM sine Storewize produkter.

Plattformlisenser

Ved oppsett av servere med programvare påløper det seg store mengder arbeid med å håndtere lisenser.
Nordlo Sarpsborg setter opp og administrerer lisensavtalene dine. På denne måten kan du være sikker på å ha oppdaterte lisenser og applikasjoner, noe som bidrar til en strømlinjeformet og forutsigbar IT-hverdag.

Vi hjelper deg også med rådgivning og løpende revisjoner av løsningene.

Server virtualisering

Hensikten med server virtualisering er å dele opp en server i flere mindre virtuelle partisjoner. Dette gjør man for enklere å kunne kjøre flere prosesser samtidig på en server, for eksempel flere operativsystem.

Nordlo Sarpsborg sin foretrukne virtualiserings plattform er VmWare. Vi har jobbet med VMWare helt siden 2004, men vi besitter også kompetanse på MS  Hyper-V og Citrix Xenserver, for de kunder som foretrekker disse. Vi jobber kontinuerlig med VmWare sine produkter i eget datasenter og hos kunder.

Hybrid integrasjoner

Ved å benytte en hybridløsning har kunden mulighet til å kombinere skyen med "on-prem" løsninger. Dette er en fin mulighet for bedrifter som ønsker minst mulig avbrudd i driften, og som vil bruke litt tid på å flytte hele bedriften opp i skyen. Man kan da flytte postbokser frem og tilbake mellom skyen og on-prem. Selv om det i praksis er to forskjellige infrastrukturer, så er alt lagt til rette for at det skal oppleves som en for brukerne. Man kan integrere O365 med on-prem installasjoner av Exchange, Skype for business eller Sharepoint.

Backup og DR løsninger

Sikkerhetskopiering og backup kan sees på som en forsikring; Du trenger det ikke før skaden har skjedd. Nordlo Sarpsborg leverer IBM Spectrum Protect som backup-løsning i datarom.  Dette produktet dekker alle typer server løsninger du har i eget datasenter, og vi kan også levere tjenesten som skytjeneste. Våre konsulenter har 20 års erfaring med TSM (som det het tidligere) og Spectrum Protect, både på Windows og Linux/Unix plattform.

Backupdata kan vi om ønskelig replikere til en annen fysisk lokasjon, slik at data kan gjenopprettes etter en eventuell katastrofe.

Jeg svarer på dine IT-spørsmål

Kontakt oss
IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer