Datanettverk

Systemintegrasjon baserer seg på å få systemene til å arbeide sammen. Lokale nettverk, datamaskiner, servere og programvare skal være operativt døgnet rundt beskyttet med antivirus og brannmur.

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Enten det er lokale tårnservere eller virtuelle servere i våre datasentere kan du som kunde være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

Nordlo Sarpsborg har jobbet med systemintegrasjon siden 1999. Vi har bred kompetanse og sertifiseringer de færreste kan måle seg med. Alle de ansatte er pålagt å fornye og få minst fire sertifiseringer hvert år. På den måten holder vi oss løpende oppdatert og holder oss i forkant av bransjen.

Jeg svarer på dine IT-spørsmål

Kontakt oss
IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer