Sikkerhet som en tjeneste

Vi tilbyr sikkerhet som en tjeneste. Det betyr at du betaler et fast månedlig beløp for alle sikkerhetstjenestene vi tilbyr. Du får en trygg IT-hverdag med et forutsigbart kostnadsbilde og kan skalere opp eller ned etter antall ansatte eller behov. Har du for eksempel en strørre arbeidsgruppe i en periode kan du enkelt tilpasse løsningen, både med lisenser og kapasitet.

Antivirus

Virusbeskyttelse, som beskytter mot datavirus som kan angripe datamaskiner og servere, er for de fleste bedrifter en selvfølge. Å administrere dette kan være både tidkrevende, men betyr også at de IT-ansvarlige må holder seg oppdatert.

Nordlo Sarpsborg tilbyr IT-sikkerhet som en månedlig tjeneste hvor du betaler pr bruker. Dette gir forutsigbarhet og fleksibilitet med tanke på lisenser og kostnader. Best av alt er at du alltid er beskyttet mot datavirus og andre ondsinnede angrep.

Antimalware

Malware er en fellesbetegnlese på virus og annen skadelig programvare. Virus opererer i det skjulte uten at man oppdager det, mens malware kan omfatte programmer som brukeren har installert selv, men som gir deg uønsket reklame i nettleser eller andre uønskede handlinger.

Det finnes et stort utvalg av malware, inkludert datavirus, ormer, trojanske hester, ransomware, spyware, adware, useriøs programvare eller scareware. Malware er en sammesetning av ordene for malicious software, som betyr skadelig programvare. Disse programmene kan ha som hensikt å låse filer, eller skade data eller maskinvare. Vi tilbyr antimalware på månedlige lisenser pr. bruker.

Device Encryption

I virksomheter hvor ansatte er mye ute på reiser er Sophos Device Encryption (SDE) nyttig.

Hvis en PC havner på avveie er all daten kryptert, noe som gjør det mye vanskeligere å få tilgang til dataen. I samme løsning har man mulighet til å kryptere vedlegg man sender gjennom Outlook og samtidig gi varsling hver gang det sendes et vedlegg.

På denne måten kan ansatte velge om de ønsker å kryptere vedlegget ved sending.

Patching

Sikkerhetsoppdatering av servere og klienter er noen av de viktigste sikkerhetstiltakene for en bedrift, og de må gjennomføres og følges opp ofte. Servere og klienter som ikke har blitt oppdatert på en stund, kan ha kritiske sårbarheter som du kanskje ikke er klar over. Dette gjør det enklere for hackere å få tilgang til konfidensielle data. Etter hvert som servere og klienter eldes, så kan ytelsen avta.

Regelmessige oppdateringer sikrer at de kan fortsette å utføre prosesser effektivt ut levetiden. For å sikre data og plattformen dere jobber på, må servere og klienter oppdateres kontinuerlig. Om deres servere befinner seg på deres lokale datasenter, Nordlo sarpsborg sitt datasenter, eller om den ligger hos en annen skyleverandør, så holder Nordlo Sarpsborg den til enhver tid oppdatert.

Gjennom vår plattform BigFix så håndterer vi all oppdatering av servere og klienter.

Brannmur som tjeneste

Med brannmur som tjeneste, tar vi i Nordlo Sarpsborg det administrative ansvaret. Dette innebærer at vi sørger for at brannmuren alltid er oppdatert, slik at ingen sikkerhetshull står åpne.
Vi konfigurerer og setter opp brannmuren på din lokasjon, til avtalt pris. Dersom det skulle oppstå feil på hardware, har vi ansvaret for raskt å bytte brannmuren kostnadsfritt, slik at bedriften er sikret.
En brannmurs oppgaver er mange, og er  meget viktig hos mange virksomheter.
Eksempler på en brannmurs oppgaver er å beskytte mot angrep, filtrere nettverkstrafikk, VPN, trafikkflyt, segmentering av nettverkssoner og e-postbeskyttelse.
Vi tilpasser brannmuren til bedriftens behov, og kan synkronisere sikkerheten mellom brannmur, accesspunkt og antivirus, slik at enhetene snakker sammen og dermed kan isolere et endepunkt ved behov. Hackere er smarte! Vi må være smartere, og det er vi ved å hele tiden optimalisere sikkerheten i bedriften.

SIEM - log innsamling og analyse

Med SIEM som skytjeneste får bedriften levert en sentral logg og analysetjeneste. Den er ferdig driftet, så man trenger ikke å tenke på oppdateringer og HW-utvidelser og utskiftninger.

Nordlo Sarpsborg leverer IBM QRadar SIEM som skytjeneste fra eget datasenter. Der kan du som kunde velge hvor mye du ønsker å administrere selv. Tjenesten kan leies som en plattformtjeneste, der du administrerer definisjoner, regler og logkilder, og følger med på varsler som genereres. Vi utfører også deler av eller alle disse tjenestene, og gir varlser ved uønskede hendelser.

Med SIEM vil bedriften få muligheten til å følge lover og regler i henhold til varsling, ved at man faktisk har logger å søke i tilbake i tid. Man kan da finne ut av hendelsesmønster og hvilke data som kan ha hatt uønsket tilgang.

Mobilsikkerhet

Mobil er en plattform hvor mange ofte slurver mer med sikkerheten enn på PC og servere. Gjennom Sophos Mobile Protection gir vi deg muligheten til å administrere enheter, sette sikkerhetsregler for bruk av telefonen, fabrikkgjenopprette hvis den blir stjålet samt opprette ulike krypterte og passordbeskyttede «beholdere» hvor man kan gi rettigheter til sikre apper.

DLP

Konfedensiell data på avveie er et økende problem. Du kan besytte deg mot dette på flere måter, gjennom klienter, brannmurer, mail- og webfiltere. Filteret leter etterr konfedensielle dokuementer, vannmerker, kjente fraser, eller sesitiv inforamsjon som kredittkortinfo eller personnummer, og stopper dette før det forlater bedriftsens nettverk.

Jeg svarer på dine IT-spørsmål

Kontakt oss
IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer