Fjernbackup

Våre backuptjenester gir deg en sikkerhetskopi av dine data i vår serverpark. Ved å ha alle våre servere plassert i Norge er de dermed underlagt norsk lov. Det gjør at vi følger høye krav for datasikkerhet og at dataen ikke skal komme på avveie. Vi tilbyr også mulighet for lagring av lokal kopi av data på et NAS i dine lokaler. Ved behov for å hente ut data vil dette sikre en rask gjenoppretting av dataen.

Server og VM

Sikkerhetskopiering og backup er en billig forsikring. Du trenger det ikke før skaden har skjedd, men sparer deg for penger og frustrasjon. Nordlo Sarpsborg benytter produkter fra annerkjente leverandører som IBM Spectrum Protect og Veeam for å sikre dataene dine på best mulig måte.

Microsoft 365/Azure

Når du kjøper produkter og tjenester fra Microsoft tilrettelegger de produkter, men det er du som kunde som har ansvaret for datene som lagres i løsningene. Nordlo Sarpsborg benytter seg av Veeam Microsoft 365 backup løsning. Vi kan tilby backup av alle data du har i din Microsoft 365/Azure løsning til vårt datasenter.

PC

Er du ofte på reise kan det vær en fordel med en backupløsning for din bærbare maskin. Nordlo Sarpsborg har god erfaring med backup av fysiske bærbare og stasjonære maskiner. Vi benytter oss av Veeam Agent som kan legge backup til vår Cloud Connect løsning i et sikkert datarom i Norge.

Disaster Recovery

Nordlo Sarpsborg kan tilby såkalte «disaster recovery» løsninger lokalt eller i sentralt datasenter. Løsningen er basert på VMware eller Veeam sine produkter. Hvis noe går galt og du mister data vil disse tjenestene automatisere overføringen av virtuelle maskiner til det ønskede sted for gjenoppretting, enten det er lokalt eller i skyen.

Jeg svarer på dine IT-spørsmål

Kontakt oss
IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer