DNS/DNSSec - registrar

Vi bistår våre kunder med domeneregistrering og ulike dns-tjenester. Hos Nordlo Sarpsborg har vi lang erfaring med hostmaster og DNS-tjenester. Vi kan dermed operere som rådgiver for våre kunder.

DNSSEC aktiveres for alle domener hvor dette støttes og som er registrert hos Nordlo Sarpsborg for å øke sikkerheten. DNSSEC hindrer at DNS-oppslag kan manipuleres, noe som er mulig i standard DNS. Falsk DNS-informasjon åpner muligheten for å stjele informasjon fra andre eller manipulere transaksjoner.

Jeg svarer på dine IT-spørsmål

Kontakt oss
IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer