Client as a Service (CaaS)

Client as a Service er en totaltjeneste der du får alt du trenger av klienthåndtering for en fast månedlig avgift. Tjenesten inneholder leie eller kjøp av klienter, oppsett og tilpassing av klienter, sikring og oppdatering av klienter, support og applikasjonshåndtering.

Windows, Linux eller Mac, stasjonær, bærbar eller portable klienter som nettbrett og mobiltelefon basert på Android og IOS. Hvilken klient du bruker for å lette din arbeidsdag, er opp til deg.

Tjenesten kan deles opp og tilpasses ditt behov. Det er ingen problem å inkludere dine eksiterende klienter. Gjennom vår CaaS håndterer vi alle dine klienter uansett hvor de befinner seg.

Jeg svarer på dine IT-spørsmål

Kontakt oss
IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer