ASP

ASP står for Application Service Provider, og er en løsning hvor du har skjerm og tastatur på ditt kontor, mens alt som vanligvis foregårpå PC’en din er flyttet til skyen. Det vil si at all lagring, programvare og maskinvare befinner seg utenfor huset i sikre og kontrollerte omgivelser hos oss. Vi setter opp løsninger for deg slik at du har en sikker og skalerbar løsning som gir deg en forutsigbar IT-hverdag.

Helse ASP

Alle våre servere befinner seg på norsk jord og er dermed underlagt norsk lovgivning. Vi følger normen for sikkerhet for helseopplysninger slik at vi minimerer risikoen for at data skal komme på avveie.

Vi leverer sikre skytjenester og applikasjoner gjennom Norsk Helsenett til helsevesenet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og tar oss av drift, support, backup, utstyr, programvare og lisenser.

I tillegg til å spare penger på energifleksibiliteten i løsningen, får du  faste og forutsigbare kostnader. Løsningen prises pr bruker og vi tar ansvaret for at dere har nok ytelse til det antall brukere dere har. Samtidig unngår man uventede kostnader til investeringer som følge av ressurs- og kapasitetsbehov.

Mobilt kontor

For mange bedrifter med ansatte som ofte er på reise åpner det seg mange sikkerhetshull ved pålogging på usikre nettverk, men risikoen for tyveri øker samtidig dramatisk.

Med våre løsninger for mobilt kontor gir vi deg friheten til å jobbe på reise eller hjemmefra med like god sikkerhet som på kontoret. Dette gir bedriften og de ansatte fleksibilitet og trygghet til å effektivisere arbeidsdagen utenfor kontoret.

Med Netscaler og 2-faktor autentisering i kombinasjon med Citrix skyløsninger er bedriftens data trygg hvor enn du måtte befinne deg.

Jeg svarer på dine IT-spørsmål

Kontakt oss
IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer