Skytjenester

De fleste IT-løsningene dine er i dag knyttettil internett. Hos Nordlo Sarpsborg har vi lang erfaring med skytjenester og kan skreddersy løsninger med tilhørende sikkerhet og backup. Å flytte dataen din opp i skyen gir deg en trygg og forutsigbar IT-hverdag. Dataen er trygt lagret i våre datasentre og du kan enkelts kalere opp eller ned etter behov.

ASP

ASP står for Application Service Provider, og er en løsning hvor du har skjerm og tastatur på ditt kontor, mens alt som vanligvis foregårpå PC’en din er flyttet til skyen. Det vil si at all lagring, programvare ogmaskinvare befinner seg utenfor huset i sikre og kontrollerte omgivelser hososs. Vi setter opp løsninger for deg slik at du har en sikker og skalerbarløsning som gir deg en forutsigbar IT-hverdag.

Fjernbackup

Våre backuptjenester gir deg en sikkerhetskopi av dine data i vår serverpark. Ved å ha alle våre servere plassert i Norge er de dermed underlagt norsk lov. Det gjør at vi følger høye krav for datasikkerhet og at dataen ikke skal komme på avveie. Vi tilbyr også mulighet for lagring av lokal kopi av data på et NAS i dine lokaler. Ved behov for å hente ut data vil dette sikre en rask gjenoppretting av dataen.

Sharefile (fillagring/fildeling)

Citrix sin ShareFile-løsning (Content Colaboration) gir deg mulighet til å synkronisere dokumenter mellom flere enheter automatisk. Her vil man også kunne dele og be om filer fra andre personer. Citrix sin løsning gir deg gode muligheter til å bevare sikkerheten i dokumentflyten da man kan styre de aller fleste rettighetene for printing, videresending, kun webtilgang og varighet. Løsningen kan integreres mot Outlook når man skal sende større vedlegg.

Nordlo Sarpsborg er sertifisert Citrix leverandør og alle våre servere kjører systemer og løsninger fra Citrix.

DNS/DNSSec - registrar

Nordlo Sarpsborg bistår sine kunder med domeneregistrering og ulike dns-tjenester. Hos Nordlo Sarpsborg har vi lang erfaring med hostmaster og DNS-tjenester. Vi kan dermed operere som rådgiver for våre kunder.

DNSSEC aktiveres for alle domener hvor dette støttes og som er registrert hos Nordlo Sarpsborg for å øke sikkerheten. DNSSEC hindrer at DNS-oppslag kan manipuleres, noe som er mulig i standard DNS. Falsk DNS-informasjon åpner muligheten for å stjele informasjon fra andre eller manipulere transaksjoner.

CaaS (Client as a Service)

Client as a Service er en totaltjeneste der du får alt du trenger av klienthåndtering for en fast månedlig avgift. Tjenesten inneholder leie eller kjøp av klienter, oppsett og tilpassing av klienter, sikring og oppdatering av klienter, support og applikasjonshåndtering.

Windows, Linux eller Mac, stasjonær, bærbar eller enda mer portable klienter som nettbrett og mobiltelefon basert på Android og IOS. Hvilken klient du bruker for å lette din arbeidsdag, er opp til deg.

Tjenesten kan deles opp og tilpasses ditt behov. Det er ingen problem å inkludere dine eksiterende klienter. Gjennom Nordlo Sarpsborg CaaS håndterer vi alle dine klienter uansett hvor de befinner seg.

Support og drift av Microsoft 365

Det blir stadig vanligere å flytte e-post servere og drift av mailtjenestene ut av huset og opp i skyen. Nordlo Sarpsborg har bistått mange av våre kunder med å flytte mailtjenestene til skyen og ta i bruk alle funksjonene som ligger i Office365. Vi tilbyr support på Microsoft Office365 og bistand ved design av løsninger slik at sikkerhet blir ivaretatt.

Sikkerhet som en tjeneste

Nordlo Sarpsborg tilbyr sikkerhet som en tjeneste. Det betyr at du betaler et fast månedlig beløp for alle sikkerhetstjenestene vi tilbyr. Du får en trygg IT-hverdag med et forutsigbart kostnadsbilde og kan skalere opp eller ned etter antall ansatte eller behov. Har du for eksempel en større arbeidsgruppe i en periode kan du enkelt tilpasse løsningen, både med lisenser og kapasitet.

Jeg svarer på dine IT-spørsmål

Kontakt oss
IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer