Sikkerhetstjenester

Uansett hvilken bransje eller utfordringer du måtte ha kan vi levere sikkerhetstjenester for dine IT-systemer på høyt nivå. Våre medarbeidere er erfarne og sertifiseres minst fire ganger årlig. Vi tilbyr analyser av eksisterende IT-løsninger og rådgivningstjenester for at din IT-sikkerhet skal være på topp.

Styringssystem for informasjonssikkerhet ISO27001/27002

Mangler tekst

PenTesting

PenTesting er en forkortelse for "Pentetration testing" er en tjeneste der vi leter etter sikkerhetshull i dine IT-systemer i form av et godsinnet, simulert hackerangrep.
Etter vi har gjennomført en PenTest vil du få en rapport over hvilke tiltak som må til for å sikre dine IT-systemer.

Sårbarhetsskanning

Alle dine systemer som er eksponert mot internett bør gjennomgå såkalt sårbarhetsskanning. På denne måten kan vi identifisere, kvantifisere og prioritere sårbarheter som blir funnet i systemene slik at det kan utføres tiltak for hindre eller formilde de mest kritiske sårbarhetene

Web applikasjonsscanning

Sårbarhetsskanning av webapplikasjoner gjøres av samme årsak som overnevnte skanning av systemer. Webapplikasjoner kan ha sikkerhetshull som gjør det enkelt for hackere og andre eksterne ondsinnede aktører å få tilgang til data. Nordlo Sarpsborg vil dermed søke etter sårbarheter og sikkerhetshull for å forhindre angrep mot dine systemer.

Intern sårbarhetsscanning

I alle bedrifter finnes det en risiko for at man har personer på innsiden av virksomheten som kan ønske å enten stjele eller skade data. Hvis en ondsinnet person først kommer inn i virksomheten's systemer så kan neste steg ved å komme seg videre til andre systemer være enkelt. Med intern sårbarhetsskanning kan vi tette sikkerhetshull og sikre virksomhetskritisk data.

Audit

En web server-, brannmur- eller netscaler- audit  er en revisjon av nettverksikkerheten i din bedrift. Den hjelper til med å bestemme effektiviteten av din nettverkssikkerhet. Når Nordlo Sarpsborg kjører en audit av nettverket tar vi for oss alt fra programvare, operativsystemer, brannmur, netscaler og rutiner samt andre kritiske systemer som kan ha behov for en slik gjennomgang.

Passordanalyse

Har du kontroll over sikkerheten til alle passordene i din bedrift? Nordlo Sarpsborg kan hjelpe deg med å identifisere svake passord gjennom en regelmessig passordanalyse. Dette gjør vi ved å ta en kopi av at databaser i virksomheten som inneholder passordene for deretter å gjennomføre såkalt «Brute-Force password cracking».

Dette er verktøy som brukes for å knekke passordene. Etter slike tester kan vi basert på det vi avdeekker gi råd til brukere ved lagring og opprettelse av passord.

Phising analyser

Har dine ansatte kunnskap og rutiner for å avdekke om e-poster, linker eller vedlegg kan være mistenklige? Nordlo Sarpsborg har lang erfaring med å gjøre såkalte phishingtester mot brukerne i bedriften. Det sendes ut falske phising e-poster hvor vi sporer handlingene til de ansatte. På den måten får du oversikt over hvor mange som ukritisk har åpnet vedlegg og linker man burde være skeptisk til å klikke på.
Nordlo Sarpsborg holder kurs for ansatte om IT-sikkerhet som blant annet gir opplæring i hvordan man avdekker forsøk på phisingangrep.

Hendelseshåndtering (IRT)

Hvis uhellet skal være ute og man befiinner seg i en alvorlig situasjon som for eksempel hacker eller virusangrep er det viktig å ha et team parat for å løse problemene.
Hensikten med hendelseshåndtering er å sørge for minimal skade og kunne gjennomrette normal tilstand på drift og systemer raskest mulig.

Nordlo Sarpsborg kan raskt sette sammen et hendelseshåndterings team (IRT) på kort tid som kan bistå med å håndtere alvorlige situasjoner.

Varslingstjeneste

Med dagens trusselbilde og angrepsflaterpubliseres informasjon om sårbarheter og kode for utnyttelse av disse regelmessig.

For de fleste organisasjoner er det svært tidkrevende å holde segoppdatert på de sårbarheter som publiseres og om organisasjonen er berørt.

Hos Nordlo Sarpsborg holder vi oss til enhver tid oppdatert. Vi tilbyr derfor våre kunder abonnement på sikkerhetsvarslinger, slik at tiltak kan iverksettes før sårbarheten utnyttes.

GDPR kartlegging og rådgivning

Våre eksperter hjelper deg å gå gjennom systemer og rutiner for å avdekke deres organiasjon overholder reglene for GDPR.

Hos Nordlo Sarpsborg får i tillegg rådgivning og hjelp til å sette opp løsninger for at alle i organisasjonen enkelt skal involveres for løpende og konsekvent dokumentasjon og personvernforordningen alltid er up-to-date etter loven.

Jeg svarer på dine IT-spørsmål

Kontakt oss
IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer