Serversikkerhet

Serveren er bedriftens hjerte, enten den befinner seg lokalt eller ligger i skyen i serverparker. Vi har lang erfaring med å sikre servere mot angrep fra blant annet hacking, datavirus og malvare. Les om våre tjenester og kontakt oss hvis du vil vite mer.

Antivirus og Antimalware

Virus og malvare er skadevare som kan infiltrere dine servere. Dette er angrep som er skapt for å stjele, skade eller kryptere dataene dine. Skadevare kommer gjennom epost, nedlastinger fra nettet, skadelig kode på nettsider eller direkte angrep fra hackere. Hos Nordlo Sarpsborg bruker vien rekke verktøy for å for å sikre dataen til våre kunder og hjelper deg med antivirus og gjennomgang av rutiner for økt sikkerhet.

VM sikkerhet

Sikring av servere i virtuelle miljøer kan by på utfordringer når det kommer til ytelse, administrasjon av løsninger og kompabilitet mellom platformer. Våre sikkerhetsprodukter skaper god og effektiv arbeidsflyt i hele organisasjonen. Gjennom en sentral konsoll kan du etablere virusskanning, log inspection, IPS, overvåking og applikasjonskontroll. I tillegg kan du administrere VM Ware, HyperV, Amason AWS, Azure mm.

Applikasjonsstyring

AppLocker er en teknologi for Windowsmaskiner som gjør det mulig å begrense hvilke programmer brukere kan starte selv. AppLocker kan adminstrere både enkeltbrukere og arbeidsgrupper. På denne måten kan man åpne eller lukke for enkeltprogrammer og filtyper som kan kjøres i organisasjonen. Aktiverer du AppLocker har du dermed full kontroll på hva en bruker kan starte av programmer.

Patching

Et av bedriftens viktigste sikkerhetstiltak er oppdatering av servere og klienter. Ved mangel på oppdatering kan du ha kritiske sårbarheter som gjør det enklere for hackere å finne veier inn. Gjennom vår plattform BigFix håndterer vi alle nødvendige oppdateringer kontinuerlig. Enten det er på lokale datasenter, Nordlo Sarpsborg sitt datasenter eller hos eksterne skyleverandører.

Jeg svarer på dine IT-spørsmål

Kontakt oss
IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer