Endepunktsikkerhet

Bedriftens bærbare datamaskiner, nettbrett og andre enheter som benyttes i bedriftens nettverk, åpner opp for angrep og trusler på sikkerheten. Alle enhetene trenger derfor endepunktsikkerhet som beskytter disse enhetene enten de er i egne lokaler eller med på reise. Vi har lang erfaring med å beskytte datautstyr mot hacking, virus og skadelig malware.

Antivirus og Antimalware

Virus og malware er skadevare som kan infiltrere din PC. Dette er angrep som er skapt for å stjele, skade eller kryptere dataene dine. Skadevare kommer gjennom epost, nedlastninger fra nettet, skadelig kode på nettsider eller direkte angrep fra hackere.

Hos Nordlo Sarpsborg bruker vi en rekke verktøy for å for å sikre dataene til våre kunder. Vi hjelper deg med beskyttelse og gjennomgang av rutiner for økt sikkerhet.

Device Encryption

I virksomheter hvor ansatte er mye ute på reiser er Sophos Device Encryption (SDE) nyttig. Hvis en PC havner på avveie er all data kryptert, noe som gjør det mye vanskeligere å få tilgang til dataene. I samme løsning har man mulighet til å kryptere vedlegg man sender gjennom Outlook og samtidig gi varsling hver gang det sendes et vedlegg. På denne måten kan ansatte velge om de ønsker å kryptere vedlegget ved sending.

DLP - Data Loss Prevention

Konfidensielle data på avveie er et økende problem. Du kan beskytte deg mot tap av data på flere måter, gjennom klienter, brannmurer, mail- og webfiltere. Filtre leter etter konfidensielle dokumenter, vannmerker, kjente fraser, eller sensitiv informasjon som kredittkort info eller personnummer, og stopper dette før det forlater bedriftens nettverk.

Patching

Et av bedriftens viktigste sikkerhetstiltak er oppdatering av servere og klienter. Ved mangel på oppdatering kan du ha kritiske sårbarheter som gjør det enklere for hackere å finne veier inn. Gjennom vår plattform BigFix håndterer vi alle nødvendige oppdateringer kontinuerlig. Enten det er på brukeres PC'er, kundens servere eller 3'part applikasjoner.

Applikasjonsstyring

AppLocker er en teknologi for Windowsmaskiner som gjør det mulig å begrense hvilke programmer brukere kan starte selv. AppLocker kan adminstrere både enkeltbrukere og arbeidsgrupper. På denne måten kan man åpne eller lukke for enkeltprogrammer og filtyper som kan kjøres i organisasjonen. Aktiverer du AppLocker har du dermed full kontroll på hva en bruker kan starte av programmer.

Mobilsikkerhet

Mobil og nettbrett er plattformer hvor mange ofte slurver mer med sikkerheten enn på PC. Gjennom Sophos Mobile Protection gir vi deg muligheten til å beskytte enheter mot skadevare, sette sikkerhetsregler for bruk av telefonen, fabrikk gjenopprette hvis den blir stjålet samt opprette ulike krypterte og beskyttede «beholdere» hvor man kan gi rettigheter til sikre apper. Løsningen beskytter også mot falske trådløse nettverk.

Jeg svarer på dine IT-spørsmål

Kontakt oss
IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer