IT-sikkerhet

Antivirus og brannmur er begreper de fleste kjenner til, men hvordan forholder du deg til det? De fleste it-løsningene dine er i dag knyttet til internett. Uten riktig beskyttelse og rutiner er de utsatt både for angrep utenfra, men også interne feilgrep der ansatte åpner for tilgang til bedriftens data.

Vi hjelper deg med å få full kontroll på bedriftens IT-sikkerhet.

Endepunktsikkerhet

Bedriftens bærbare datamaskiner, nettbrett og andre enheter som benyttes i bedriftens nettverk, åpner opp for angrep og trusler på sikkerheten. Alle enhetene trenger derfor endepunktsikkerhet som beskytter disse enhetene enten de er i egne lokaler eller med på reise.

Serversikkerhet

Serveren er bedriftens hjerte, enten den befinner seg lokalt eller ligger i skyen i serverparker. Vi har lang erfaring med å sikre servere mot angrep fra blant annet hacking, datavirus og malvare. Les om våre tjenester og kontakt oss hvis du vil vite mer.

Autentisering og tilgangskontroll

Mange bedrifter har liten eller ingen kontroll over tilgangskontrollen på enheter og nettverkstjenester i bedriften. Ved å infører rutiner for passordbruk og tjenester for innlogging får du kontroll på tilgangen. Dette hindrer eksterne i å logge seg på, men du kan samtidig få kontroll over hvilke personer i bedriften som har tilgang til filer og områder på servere.

Nettverkssikkerhet

Nettverkssikkerhet handler om å beskytte alle potensielle aksesspunkter mot angrep. Flere og flere bedrifter har IT-systemer som er koblet mot internett. Sikkerhetsløsninger må derfor være rigget for å stanse angrep og trusler før de rekker å gjøre skade. Nordlo Sarpsborg tilbyr skreddersydde sikkerhetsløsninger for alle bransjer.

Skysikkerhet

I dag blir det stadig vanligere å flytte lagring og tjenester til skyen. Det er både sikkert og forutsigbart, men man må allikvel ta forhåndsregler for å hindre datalekkasje, trafikkflyt og mangel på kontroll av data. Det kan gjelde alt fra mangel på rutiner hos de ansatte eller at man ikke har aktivert nødvendige funksjoner i de forskjellige tjenestene.

Sikkerhetstjenester

Uansett hvilken bransje eller utfordringer du måtte ha kan vi levere sikkerhetstjenester for dine IT-systemer på høyt nivå. Våre medarbeidere er erfarne og sertifiseres minst fire ganger årlig. Vi tilbyr analyser av eksisterende IT-løsninger og rådgivningstjenester for at din IT-sikkerhet skal være på topp.

Jeg svarer på dine IT-spørsmål

Kontakt oss
IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer