Våre tjenester

Siden 1999 har vi hjulpet bedrifter med den digitale forvandlingen på en trygg og forutsigbar måte. Vi har bekjempet datatrusler med gode verktøy og rutiner. Med et bredt spekter av IT-produkter og tjenester hjelper vi deg med en stadig aktuell og oppdatert tilnærming til IT-drift, systemer og cyber- og datasikkerhet.
Les mer om våre tjenster og selvfølgelig er det bare å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, så hjelper vi deg å få alt under kontroll.

Våre tjenester

La Nisec hjelpe deg med sikre dine digitale systemer mot cyberangrep og datakriminalitet.

IT sikkerhet

Dataen er noe av det viktigste du har i din bedrift. Hvis du ikke er beskyttet mot virus, hacking eller andre angrep kan det koste deg dyrt. Les mer om alle våre sikkerhetstjenester.

Skytjenester

Vi leverer skytjenester fra de store aktørene, men kan også tilby egne datarom til dine servere. Vi forhandler løsninger fra blant annet Microsoft, Citrix Lenovo, IBM og VMware.

Datanettverk

Vi bygger systemer basert på grundig kartlegging i samarbeid med kunden. Som kunde hos oss kan du være trygg på at du får en problemfri og strømlinjeformet løsning.

IT-avdeling

Nordlo Sarpsborg kan bli din nye IT-avdeling. Vi tar ansvar for alt fra servere og sikkerhet til e-post og lisenser, slik at du får en sikker og forutsigbar IT-hverdag.

Les mer