Alt under kontroll

Nordlo Sarpsborg AS har vært et ressurssenter innen datasikkerhet for våre kunder på det sentrale Østlandet siden 1999. Vi har alltid hatt fokus på å følge utviklingen på teknologi og IT-sikkerhet for å gi kundene våre en trygg og forutsigbar IT-hverdag.

Enten vi hjelper deg med nettverk og servere, skytjenester eller IT-sikkerhet, kan du være sikker på at du får førsteklasses hjelp fra våre høyt kvalifiserte konsulenter.

Sikker IT-drift siden 1999

Siden begynnelsen har datasikkerhet vært vårt hovedområde og hovedinteresse. Ved årlige sertifiseringer på alle våre ansatte, holder vi vår kompetanse oppdatert for å kunne ligge i front innen teknologien vi benytter.

I årenes løp av har vi også utviklet andre tjenester og mange kunder bruker oss som totalleverandør av hele sin IT-drift. Vi har partneravtaler med alle de største og mest anerkjente leverandørene  og er sertifisert  på alle relevante produkter.

Visjon

Vår visjon er, og har alltid vært, å hjelpe alle bedrifter til like sikker IT drift som de største selskapene har. Vi skal bruke vår kompetanse og teknologiske innsikt til å tilby smarte, kostnadseffektive løsninger som sørger for at når en konkurrent av oss spør kundene våre om hvordan det står til med IT-sikkerheten, kan de svare: «Alt under kontroll.»

Filosofi

Det er kanskje ikke så vanlig at IT-bedrifter har en filosofi, men så er ikke Nordlo Sarpsborg en helt vanlig IT-bedrift heller. I alle fall har vi hatt en grunnleggende filosofi siden oppstarten i 1999 og det er at «bedrifter med fornøyde og trygge ansatte har også fornøyde og trygge kunder».

Det finnes sikkert forskning som kan si noe annet, men for oss fungerer filosofien hver eneste dag og vi mener den har mye av æren for at mange av kundene våre har vært med oss siden dobbel ISDN var toppen av lykke.