Et sikkert samarbeid

Nordlo Sarpsborg har siden starten i 1999 vært leverandør av IT-løsninger for Brynild Gruppen, og da nåværende Finansdirektør og IT-ansvarlig Lars Arild Olsen tiltrådte i 2010, ble det besluttet at all IT-drift skulle settes ut eksternt. I konkurranse med flere andre leverandører ble Nordlo Sarpsborg totalansvarlig for Brynild Gruppens IT-tjenester.

Fjordfisk

Da Heidi Høgmo Jakobsen startet i ny jobb hos Fjordfisk AS så hun raskt at det var behov for nye og stabile serverløsninger.

Rottefella AS har benyttet Nordlo Sarpsborg som samarbeidspartner i 5 år. Vår faste konsulent er ukentlig til stede hos oss og er ellers tilgjengelig når vi måtte trenge det. Vi føler at Nordlo Sarpsborg er en del av Rottefella-teamet.

Anne Cathrine Holter
-
Økonomisjef i Rottefella AS

Nordlo Sarpsborg har høy kompetanse og de stiller alltid opp. Raske og pålitelige med høy kompetanse

Julian
-
Stiftelsen Catosenteret

Nordlo Sarpsborg har fulgt oss tett i mange år med både drift og sikkerhetsløsninger vi er helt avhengig av i hverdagen. Stiller alltid opp når det «brenner» med ressurser og kompetanse

Stian Håvak
-
IT Ansvarlig i Stiftelsen Catosenteret

Ved bruk av de beste, leverer Slåttland den BESTE kvaliteten fra A til Å i hele verden. Nordlo Sarpsborg er derfor et enkelt valg !

Gustav Slåttland
-
Daglig leder / CEO i Slåttland AS