Jobb og karriere

Nordlo Sarpsborg sin filosofi , «bedrifter med de mest fornøyde ansatte har med stor sannsynlighet også de mest fornøyde kundene».
Nordlo Sarpsborg har et klart mål om å videreutvikle våre tjenester innen salg av IT-løsninger, IT-sikkerhet og tekniske tjenster. Vi ønsker å komme i kontakt med potensielle kandidater med rett faglig bakgrunn, interesse av å utvikle egen kompetanse, og rette personlige egenskaper.

Fornøyde kunder

Fornøyde kunder kommer ikke av seg selv – det vet vi. Det krever innsats, utholdenhet, faglig dyktighet og god service. Heldigvis har vi dyktige medarbeidere som hver dag bidrar til å skape gode resultater, og ikke minst fornøyde kunder.

Vi deler hele tiden erfaringer og kunnskap, og har fokus på sertifiseringer, egenutvikling, trening og praktisk arbeid. På den måten er vi godt rustet og forberedt til å ivareta våre kunder. Suksessfaktoren har vært å kunne tilby smarte løsninger og høy faglig kompetanse til det profesjonelle markedet på sentrale østlandet.

Vi er i dag 23 ansatte som holder til i lyse trivelige lokaler i Sarpsborg.

Godkjent lærlingbedrift

Nordlo Sarpsborg er en godkjent lærling bedrift, og vi har til enhver tid lærlinger hos oss. Vi har et samarbeid med Utdanningsetaten om lærlingplasser innen data og teknikk. Vi ønsker å sikre firmaets framtid med faglært arbeidskraft.

Opplæringen er en del av den videregående opplærings ordning. Utdanningen varer i tre år, med to år i skole og ett år i bedrift.
Lærlingperioden innebærer praktisk arbeid kombinert med teoretisk forståelse. Lærlinger avlegger fagprøven etter to år i Nordlo Sarpsborg. Det er ingen automatikk i at lærlinger blir ansatt, men vi har et klart ønske om at dyktige fagfolk blir hos oss etter at fagprøven er bestått.

Vi har per nå ingen ledige lærlingplasser, men send oss gjerne en åpen søknad så gjør vi fortløpende vurderinger.
support.sarpsborg@nordlo.com