Artikkel

Uniform på jobben dagen

Heimevernets soldater er representert i mange yrkesgrupper. 4. desember oppfordres alle til å ta på seg uniformen på jobb.

Artikkel

NiSec blir Nordlo Sarpsborg

Tirsdag 3. november ble det kjent at NiSec er solgt til det svenske IT-konsernet Nordlo Group. Vi har fått mange hyggelige tilbakemeldinger fra kunder og samarbeidspartnere de siste ukene og nå som det har roet seg og vi har begynt å jobbe med selve onboardingen vil vi dele litt informasjon om bakgrunnen for oppkjøpet.

Artikkel

Visste du at 81% av alle datainnbrudd starter med ansattes passord på avveie?

Det er åpenbart at passord på avveie er et problem for bedrifter og privatpersoner, men hva er egentlig utfordringen med at passord forsvinner, og hva kan gjøres for å få bedre orden på sikkerheten hos ansatte?

Ledig stilling

Konsulent - nettverk og trådløse nett

Vi søker erfarne konsulenter innen nettverk, med høy kompetanse og erfaring fra avanserte IT-miljøer.

Ledig stilling

Konsulenter IT-sikkerhet

Vi søker etter konsulenter innen IT-sikkerhet. Vi søker både unge og kunnskapssøkende konsulenter som er tidlig i karrieren, og mer erfarne konsulenter med høy kompetanse og lang og bred erfaring

Ledig stilling

NiSec søker IT-sikkerhets selger Oslo/Akershus.

Vi er i ferd med å etablere og bygge opp et kontor ved Økern i Oslo, og søker en person for salg av komplette IT-sikkerhetsløsninger til eksisterende og nye kunder i Oslo og Akershus.

Artikkel

Er du sikker med Office 365?

Mange bedrifter benytter Office 365 for e-post, samhandling med Teams og lagring av data i Onedrive og Sharepoint, og mange tar det som en selvfølge at Microsoft sørger for at dataene både er sikret på en god måte, og at de tas backup av. Men stemmer det?

Artikkel

Hva skjer med den gamle mobiltelefonen?

Mobile enheter blir mer og mer viktige for oss og vi lagrer stadig større del av livene våre og jobb relatert innhold på disse. Samtidig er det disse enhetene vi er dårligst til å sikre mot uønsket innsyn og tap av data.

Artikkel

Nasjonal sikkerhetsmåned nærmer seg

Siden 2011 har NorSIS arrangert Nasjonal sikkerhetsmåned i oktober. Hensikten er å bevisstgjøre organisasjoner om informasjon og cyberkriminalitet, og gjennom opplæring bedre informasjonssikkerheten.

Artikkel

Oppdater system ditt og bruk 2-faktor autentisering!

Leder i datatilsynet har 2 klare råd nå før Nasjonal sikkerhetsmåned.

Ledig stilling

NiSec søker IT-sikkerhets selger Østfold/Follo.

Vi søker en person for salg av komplette IT-sikkerhetsløsninger til eksisterende og nye kunder, men fokus på større bedrifter og offentlige organisasjoner.